Nederlands English

Over ons

EgelHeim is trots op de nauwe samenwerking met al onze cliënten waardoor een goede relatie is opgebouwd, en ons vermogen om de klus te klaren, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Met ons hoofdkantoor gevestigd in Nederland, bedienen we klanten op nationaal en internationaal niveau om hen te voorzien van resultaatgericht, kosteneffectieve marketing en reclame materialen.
Van het ondersteunen in de huidige marketing tot het volledig overnemen van de marketing.

We zijn een elite team met achtergronden in Facebook en Google waar wij meerdere jaren werkzaam zijn geweest, creatieve storytellers en een zakelijke denkwijze.

Samen mixen we kunst, wetenschap en psychologie om merken te veranderen naar favorieten van de consument, en creëren prachtige persoonsgebonden marketing en digitale producten die bedrijven te laten groeien.

Vanuit Portugal waar wij begonnen zijn tot ons huidig hoofdkantoor in Nederland, zijn we trouw gebleven aan onze missie: duurzame relaties opbouwen en behouden tussen merken en mensen.

EgelHeim werkt samen met partners over de hele wereld zodat wij 1 contact persoon kunnen leveren voor al je online en offline marketing nationaal en internationaal.

Vanaf het begin zijn de richtlijnen van EgelHeim diep in onze cultuur geworteld. Geleid door mensen die honger hebben, nederig en slim. Die kwaliteiten vertegenwoordigen wat wij als onze vier centrale standpunten zien: Leren, Innoveren, Werken en Leven.